I dag er søndagsmiddagen byttet ut med pizza. Jeg er lett påvirkelig og på nett kom jeg over et bilde av en pizza med kjøttboller og vips så var tanken sådd.
Pizzasaus:
En boks knuste tomater med hvitløk og oregano småkokes til ønsket konsistens.
Kjøttboller:
1 pk karbonadedeig
1 liten løk
1 stort hvitløksfedd
En dæsj brødrasp
En dæsj tomatsaft
Riv løken og hvitløken fint på et rivjern. Bland dette i en bolle sammen med brødrasp og en dæsj tomatsaft fra pizzasausen. Ha i karbonadedeigen og bland godt sammen. Ha i salt og pepper etter ønske. Evn. andre krydder. Lag små kjøttboller og stek dem gyldne i olje. De trenger ikke være gjennomstekt i og med at de skal inn i ovnen senere...
Pizzadeig:
Dette er vanligvis min manns territorium, så jeg måtte finne en oppskrift på nett siden han var borte. Apèrtif hadde en jeg fant ut jeg kunne teste.
Pizza med kjøttboller:
Da gjenstår bare monteringen. Og overraskende nok: pizzadeig+pizzasaus+kjøttboller+ost = pizza med kjøttboller. Inn i ovnen til osten ser perfekt ut! Min ovn er ofte 200grader eller av dersom jeg lager noe selv...
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar