Bulgur inntar stadig mer av middagsandelen her i huset. Den grisetakler i hvertfall den triste risen.
2 stk laksefilet
1,5 dl stor bulgur
4 brokkolibuketter
1/3 squash
1/2 løk
1/2 terning grønnsaksbuljong
4 dl kokt, varmt vann
olje
salt og pepper
Stek laksen i ovn til den er gjennomstekt.
Del grønnsakene i passe biter og stek de møre.
Surr bulgur i litt olje til det blir blankt. Tilsett 3 dl kokende vann, buljong og la det surre på svak varme. Dersom vannet er fordampet og bulguren ikke er helt mør ennå, så ha oppi litt mer vann. Da bulguren av plata, rør godt om og sett på lokk like før alt vannet er fordampet. La det sette seg i noen minutter før du blander inn grønnsakene.
Smak til med salt og pepper.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar