For en enkel, men utrolig god kopi av bacalao.
(3 porsjoner)
3-4 stk frossen gourmet torskefilet fra findus
1 løk
1 boks hakka tomater med hvitløk
1 boks hele tomater
3-4 poteter
0,5 l vann
Evn. 1 terning fiskebuljong
Hakk løk og skrell poteter og del i passende biter. Sist gang jeg lagde dette, brukte jeg faktisk ikke poteter i det hele tatt, men tok en god neve med sellerirotbiter (jeg elsker sellerirot) i stedet. Surr det kjapt i smør og hell over tomatboksene. la det koke til løken og potetene er møre. Ha i passe mengde vann til du finner en konsistens mellom suppe og gryte som du er fortrolig med. Ha evn. i buljongterning. Ha i de frosne torskebitene og la de trekke til de er gjennomvarme. Del de forsiktig opp med sleiva du bruker.
Server med brød. Ha evn også i en god klunk olivenolje dersom du er glad i det.
mandag 29. mars 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Prøvde denne retten i dag, og den er bare helt nydelig. Det blir ikke lenge til neste baccalaomiddag.
SvarSlettHilsen Bjørg fra Trondheim